Geen categorie

Nieuwe (laatste!) uitnodiging

Lieve gasten,

Als het goed is hebben jullie allemaal een nieuwe uitnodiging in de bus. Het is je misschien al opgevallen dat daar geen indeling in groepen op staat. We kunnen namelijk ook bij slecht weer jullie allemaal tegelijk ontvangen, dus ook bij de ceremonie!

Voor iedereen begint het dagprogramma dus om 14:30u, en eindigt om 19:00u. De ceremonie start stipt om 14:30u, dus zorg dat je er iets eerder bent.

Niet het leukste onderwerp maar wel noodzakelijk: We zullen voor het hele programma vaste zitplaatsen hebben met voldoende afstand. Het is dus niet de bedoeling om van te plek te gaan wisselen. Uiteraard vragen we je om niet te komen als je klachten hebt die passen bij het Coronavirus. Daarnaast is het verleidelijk om rond te gaan lopen, misschien een dansje te doen, en handen te schudden, maar we vragen jullie vooral om dit niet te doen voor de gezondheid van jullie zelf en onze andere gasten.

Het is anders dan anders, en een mooi dansfeestje houden jullie nog tegoed wanneer het weer kan, maar we gaan hier een hele mooie dag van maken met z’n allen!

Als je het nog niet gedaan hebt, vergeet dan niet om de RSVP in te vullen.

Tot de 18e!

Liefs,

Rem en Marleen