Geen categorie

Bruiloft update

Lieve vrienden,

Afgelopen tijd hebben we natuurlijk goed in de gaten gehouden hoe het Coronavirus zich ontwikkelt en wat dat allemaal betekent voor onze bruiloft. Één ding is in ieder geval zeker: 18 september gaan wij elkaar het jawoord geven!

Maar, het is natuurlijk wel zo fijn als we dat met jullie kunnen vieren. We hebben ons programma zo aangepast dat we hier een mooie dag van kunnen maken, terwijl we ons toch aan alle maatregelen kunnen houden.

De belangrijkste verandering is dat er ’s avonds geen feest zal zijn. Het is gewoonweg niet toegestaan om lekker onbezorgd een potje te dansen. Dus: dat feestje houden jullie gewoon tegoed op een moment dat het weer mag.

In de plaats daarvan is iedereen uitgenodigd voor het dagprogramma. De ceremonie zal ook bij de Hemel plaatsvinden, en is verplaatst naar 14:30 uur. Bij goed weer kan dat buiten en kunnen we daar iedereen voor uitnodigen! Dat is natuurlijk een leuke upgrade 🙂 Iedereen is dan welkom vanaf de ceremonie tot aan het diner, waar alleen onze naaste familie bij zal aanschuiven.

Bij slecht weer is er bij de Hemel helaas niet genoeg ruimte om iedereen tegelijk te kunnen ontvangen. We maken dan een indeling in twee blokken: ceremonie + eerste receptie, en tweede receptie. De precieze details volgen later.

We sturen jullie een kaartje waar op staat in welk blok je bent ingedeeld en hoe laat dat begint en eindigt. Omdat ons programma nu afhankelijk is van het weer, kunnen we pas een paar dagen voor de 18e de definitieve knoop doorhakken; dus check van tevoren even de website!

Bij de Hemel is er genoeg ruimte om afstand te houden. Iedereen krijgt een vaste zitplaats en uiteraard houden wij en het personeel zich aan de maatregelen. Kom je desondanks toch liever niet, hebben we daar uiteraard alle begrip voor.

Omdat het hele programma toch behoorlijk anders is dan voorheen, vragen we iedereen om toch nog een keer aan te geven of je komt of niet op de RSVP-pagina.

Het wordt een beetje anders dan anders, en ook anders dan hoe we het oorspronkelijk bedacht hadden, maar samen gaan we er toch gewoon een heel mooie dag van maken. Hopelijk tot dan!

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met Lotte van Vals, onze ceremoniemeester. Haar contactgegevens vind je op de trouwkaart.

Liefs,

Rembrand en Marleen